In 1995 ben ik beëdigd tot Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). Ik heb dus al heel wat huwelijken mogen voltrekken. Mijn interesse ligt in mensenwerk; “Want ieder mens is uniek!”

In het verleden heb ik Nationale en Internationale congressen georganiseerd en ben ik werkzaam geweest als directiesecretaresse en manager. Zo ben ik geïnteresseerd geraakt en op de hoogte van andere culturen. Het is voor mij dan ook geen probleem om een huwelijk in het Frans, Duits of Engels te voltrekken.

Als BABS is het voor mij bij elk huwelijk opnieuw een uitdaging om mij in het bruidspaar in te leven. Daarbij is goed luisteren van belang en kan ik op deze manier de ceremonie zo nauwkeurig mogelijk op de wensen van de personen toespitsen.

Het intake gesprek en de voorbereiding zorgen ervoor, dat het een ceremonie wordt die een afspiegeling is van wie jullie zijn en wat de relatie betekent.

Geen standaardtoespraken. Het wordt een persoonlijke ceremonie – waar mogelijk met humor – omdat het door jullie is vormgegeven. Tot de mogelijkheden behoren ook rituelen; bijvoorbeeld: je eigen trouwgelofte  aan elkaar vertellen. Een gastspreker, muzikant e.d. zijn ook welkom. Het is jullie dag en het is voor mij een eer, daar een steentje aan te mogen bijdragen.