We gaan het plein aan de Koemarkt tussen de Lange Haven en de Hoogstraat opnieuw inrichten. Er is nog budget beschikbaar vanuit de herinrichting Lange Haven. De gemeenteraad heeft in 2019 een budget beschikbaar gesteld voor het plein. Hiermee maken we de Lange Haven af en krijgt de Hoogstraat een nieuwe entree. 

In augustus 2020 konden omwonenden het schetsplan inzien. Inmiddels hebben wij het schetsplan aan de hand van de reacties op de inloopavond aangepast. Helaas paste het aangepaste schetsplan niet binnen het budget. We zijn nu aan het onderzoeken hoe we het plan financieel passend kunnen maken. Dit heeft tijd nodig. Zodra we een ontwerp hebben, waarvan we zeker weten dat het binnen het budget past, organiseren wij weer een inloopavond. Wij nodigen omwonenden op dat moment uit.

 

Voorlopig Ontwerp
Voorlopig Ontwerp

Meer informatie?

Heeft u vragen of opmerkingen over het voorlopig ontwerp? Wilt u het voorlopig ontwerp thuis gestuurd krijgen? Of wilt u een toelichting van het ontwerp? Neem dan contact op met de projectleider Karin Vermeer of projectassistent Marian van Teylingen.