Zorgondernemer September heeft een plan ontwikkeld om woningen voor mensen met geheugenproblemen te bouwen op de Edelweiss-locatie. September maakt voor deze doelgroep kleinschalig wonen met particuliere zorg mogelijk. Aandacht, betrokkenheid en gezelligheid staan hier voorop.

Ontwerp woningen

Het schetsontwerp van de woningen is aan de omgeving gepresenteerd tijdens een bewonersavond (juni 2018). Dit werd gedaan door Pelle Poiesz van HP Architecten. De opmerkingen die de mensen uit de omgeving tijdens deze bijeenkomst maakten, zijn verwerkt in het aangepaste ontwerp. Het aangepaste ontwerp is gepresenteerd tijdens een inloopbijeenkomst (april 2019). De aanwezigen konden vragen stellen. Zij reageerden vooral positief.

Planning, proces en procedure

De omgevingsvergunning is op 19 maart 2021 verleend. Tegen de omgevingsvergunning kan geen bezwaar meer worden gemaakt. Start van de bouw is nog niet bekend.

Meer informatie

Heeft u vragen over het project? Neem dan contact op met de projectleider Pascal Sansen. Wilt u bepaalde documenten bekijken? Neem dan contact op met de projectassistent Inge Groote.