Auto

Op de snelweg A20 neemt u afslag Schiedam (afslag 11). Volg de borden richting Centrum. Direct na de brug over de Schie ligt het Stadskantoor aan uw linkerhand.

Parkeren Stadserfgarage

U slaat direct na de brug linksaf en vervolgt de weg via de trambaan. Aan het eind draait u  rechtsaf met de weg naar de ingang van de parkeergarage. Inrijden is mogelijk van ma t/m zo van 7:00 tot 23:00 uur. Uitrijden is 24 uur per dag mogelijk.

De parkeergarage is voorzien van kentekenparkeren. Nadat u op de knop heeft gedrukt, krijgt u uw parkeerkaart en wordt uw kenteken gescand en kunt u de garage in rijden. Nadat u betaald heeft bij de betaalautomaat, rijdt u naar de uitgang waar wederom uw kenteken wordt gescand  en u kunt uitrijden.

Het tarief is € 1,20 per uur met een maximum dagtarief van € 5,50.

Trein/ metro

Vanaf NS Station/ metrohalte Schiedam Centrum is het 5 minuten lopen naar het Stadskantoor. U loopt de hoofdingang van het station uit en steekt het Stationsplein recht over. U gaat vervolgens rechtdoor de Singel op. Aan het einde van de Singel loopt u het Stadserf op. De ingang bevindt zich rechts.

Tram of bus

Verschillende buslijnen en tramlijn 21 en 24 stoppen aan de Broersvest, direct aan het Stadserf. Als u het plein oploopt, is links de ingang van het Stadskantoor,  voorbij het restaurant.

Fiets

Onder het Stadskantoor is er een gratis overdekte fietsenstalling. Als u vanaf de Broersvest komt, bereikt u de fietsenstalling door het Stadserf over te steken en aan het einde van het plein direct linksaf de helling af te gaan. Beneden aan de helling is de ingang.

Parkeren ABC garage

U slaat direct na de brug rechtsaf de Boterstraat in, dan neemt u de eerste straat links; Kreupelstraat. De parkeergarage is aan de rechterkant.
Inrijden is mogelijk van ma t/m za van 7.30 tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Uitrijden is 24 uur per dag mogelijk.
In deze parkeergarage kunt u alleen met een bankpas/pinpas inrijden. Het eerste uur is gratis, daarna betaalt u per 20 minuten € 0,50. Het tarief voor een hele dag is € 15,00.

Parkeren in en rond Centrum

In en rond het centrum geldt betaald parkeren. Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur, donderdagavond (koopavond) van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. In sector B (het gebied tussen station Schiedam centrum en het theater) geldt betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 22.00 uur. Op zondag is het gratis parkeren, ook op koopzondag. Het tarief is afhankelijk van de locatie € 1,90 of € 2,70 per uur.