Hüseyin Kalyoncu is de wijkregisseur van de wijk Groenoord. De wijkregisseur heeft nauw contact met bewoners, ondernemers, sociaal werkers, wijkondersteuningsteam, politie en de woningcorporatie. Hiermee is de wijkregisseur vaak het gezicht van de gemeente en eerste aanspreekpunt voor de wijk. De wijkregisseur kijkt welke behoeften er in een wijk zijn. Dit geeft hij of zij door aan de medewerkers en het bestuur van de gemeente. Zo worden deze behoeften zoveel mogelijk meegenomen  in de plannen en de uitvoering daarvan. De wijkregisseur zorgt er dus voor dat Schiedammers mee kunnen denken over hun eigen wijk. Dat zoveel mogelijk Schiedammers participeren, oftewel meedoen en meedenken, is heel belangrijk voor de gemeente Schiedam.

Heeft u vragen? Stuur de wijkregisseur een mail. 

wijkregisseur Hüseyin Kalyoncu
Wijkregisseur Hüseyin Kalyoncu

Wijkoverleg

Tot nader order vinder er geen reguliere wijkoverleggen plaats.

Vijf keer per jaar vindt er een wijkoverleg plaats in de Van Beethovenflat, Van Beethovenplein 161. De wijkregisseur zit dit overleg voor en bespreekt de ontwikkelingen in de wijk met bewoners, ondernemers en wijkprofessionals.

Het wijkoverleg is een openbare vergadering. Wilt u hier aan deelnemen, neem dan contact op met het secretariaat Wijkontwikkeling via de onderstaande contactgegevens.

Wijkverslagen

Kunt u niet deelnemen aan het wijkoverleg, maar bent u wel benieuwd wat er besproken wordt:

Wijkbudget

Heeft u een goed idee voor uw wijk? Dan kunt u hiervoor een financiële bijdrage krijgen uit het wijkbudget. Op vijf momenten in het jaar kunt u een aanvraag indienen. Een commissie van officieel door de gemeente benoemde bewoners uit uw wijk, de regiegroep genaamd, beoordeelt uw aanvragen. Hieronder de vergaderdata van de regiegroep in dit jaar:

  • 11 februari 2020 (uiterlijke aanvraagdatum 28 januari 2020)
  • 31 maart 2020 (uiterlijke aanvraagdatum 17 maart 2020)
  • 2 juni 2020 (uiterlijke aanvraagdatum 19 mei 2020)
  • 15 september 2020 (uiterlijke aanvraagdatum 1 september 2020)
  • 17 november 2020 (uiterlijke aanvraagdatum 3 november 2020)

Bewonersondersteuner

De bewonersondersteuner is beschikbaar voor ondersteuning, spreekuren en doorverwijzingen op het gebied van wonen. Neem contact op met de heer Henk van der Velden via 14 010.