Bewegen en sporten zijn belangrijke onderdelen van het dagelijks leven van veel Schiedammers. Zij delen de lol van bewegen en sporten met anderen, ze voelen zich fit en gezond en kunnen hun energie kwijt. Het is een populaire vrijetijdsbesteding.

Alles over bewegen en sporten in Schiedam

Wilt u weten waar en wanneer u in Schiedam kunt bewegen en sporten? Hoe u sportaccommodaties kunt benutten en wie u om hulp kunt vragen op het gebied van bewegen en sporten? Op de website van Lekker Bezig Schiedam bent u hiervoor aan het juiste adres. Want, of u nu jong of oud bent, zelf wilt sporten of in teamverband, er is heel veel mogelijk in Schiedam

Beweegcoaches

Zo kent Schiedam een bloeiend verenigingsleven met een heel breed aanbod waar u kunt sporten op verschillende niveaus en zijn er veel mogelijkheden om individueel te bewegen. Kies vooral een activiteit die u leuk vindt en goed bij u past. Heeft u een goed idee of wilt u persoonlijk- of verenigingsadvies? Maak dan eens een afspraak met één van de vier Beweegcoaches.

Lekker Bezig

Lekker Bezig is een initiatief van de Gemeente Schiedam, maar is ontwikkeld voor en door de stad. Het is voor alle Schiedammers. Met Lekker Bezig maken we het beweeg- en sportaanbod zichtbaarder, gevarieerder en laten we het nóg beter aansluiten bij de behoeften van de Schiedammers, om zo meer inwoners dagelijks aan het bewegen en sporten te krijgen. Waarom? Omdat het gezond én hartstikke leuk is!

Zwembaden

Schiedam heeft meerdere zwembaden. Kijk voor een actueel overzicht in de Sportgids.