banner s'dam viert de toekomst

Schiedam viert 750

Hoera! In 2025 heeft Schiedam 750 jaar stadsrechten. We vieren 750 straks in alle wijken met een programma vol activiteiten voor en door alle Schiedammers. Van 18 maart 2025 tot het najaar van 2025 vieren we samen het verleden, het heden en ook de toekomst van onze levendige en kleurrijke stad. Op 18 maart 2024 worden de hoofdprogrammering en het 750-beeldmerk bekend gemaakt en kunnen we officieel gaan aftellen!

Team 750

Om alle activiteiten in goede banen te leiden, maakt de gemeente Schiedam het Programmabureau Schiedam viert 750 mogelijk. Het team bestaat uit Marien Brand (projectleider), Remco Meijer en Mandy Meerhof (activiteiten en evenementen) en Nancy van Oorschot (communicatie). Vanaf 18 maart 2024 zijn we regelmatig te vinden in Pand 750 aan de Hoogstraat (naast SHOP Schiedam). Het Programmabureau Schiedam viert 750 helpt organisatoren en initiatiefnemers (waar nodig) om ideeën en plannen haalbaar en uitvoerbaar te maken.

Doe mee met Schiedam viert 750!

Alle Schiedammers moeten mee kunnen doen. We roepen zoveel mogelijk inwoners, bedrijven, lokale verenigingen en organisaties op aan te sluiten bij geplande activiteiten en om zelf iets te organiseren. Samen de wijk opschonen, samen sporten, iets nieuws leren en vooral elkaar helpen. We gaan op zoek naar vernieuwende initiatieven die Schiedam in al haar diversiteit laten schitteren. Nu en ook later.

Heeft u vragen?

Voor algemene vragen kunt u mailen naar: @email

Heeft u een idee voor het programma? Neem dan gerust contact op via: @email