11-11-2021 — 

Op 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Voor vertegenwoordigers van de politieke partijen organiseert de projectgroep Verkiezingen samen met de burgemeester op 29 november 2021 een informatieavond bij de gemeente. 

Tijdens de bijeenkomst krijgt u meer informatie over het proces van registratie en kandidaatstelling en hoe u zich hierop kunt voorbereiden. Gemeente Schiedam verzorgt de avond. 

Voor wie 

De bijeenkomst is voor afdelingsvoorzitters en andere vertegenwoordigers van politieke partijen, die aan de verkiezingen willen deelnemen. Vooral vertegenwoordigers die de kandidatenlijsten overhandigen op de dag van kandidaatstelling krijgen veel nuttige informatie

Waar 

De bijeenkomst is op maandag 29 november 2021 om 19.30 uur in de Aleidazaal in het gemeentehuis. Het adres is Stadserf 1 in Schiedam. 

Aanmelden bijeenkomst 

Stuur een e-mail naar verkiezingen@schiedam.nl. Vermeld de namen van de deelnemers en namens welke partij u komt. Voor elke partij is er plek voor 2 vertegenwoordigers (het afdelingshoofd en/of een afgevaardigde ervan). 

Contact 

Heeft u vragen over meedoen aan de gemeenteraadsverkiezing 2022? Stuur een e-mail naar verkiezingen@schiedam.nl