11-08-2022 — 

Vanaf dinsdag 16 augustus 2022 tot en met het eerste kwartaal in 2023 voert aannemer Dura Vermeer werkzaamheden uit aan de tramkeerlus Slimme Watering en het openbaar gebied. Door deze werkzaamheden wordt de Slimme Watering (ter hoogte van De Velden) tot de Scheepvaartweg (ter hoogte van de Kasteelweg) afgesloten voor al het verkeer. De Harreweg is gedeeltelijk afgesloten. Dit geldt niet voor de hulpdiensten. De aannemer communiceert alle ontwikkelingen via De BouwApp. Op het kaartje staat het afgesloten gebied afgebeeld.

Foto: gestremd gebied

De Slimme Watering ter hoogte van de tramkeerlus is verzakt. Naast de ophoging worden enkele verbeteringen doorgevoerd zoals de verkeersveiligheid op de Scheepvaartweg-Slimme Watering en het vervangen van de rioolaansluiting. De RET voert vanaf maandag 22 augustus 2022 werkzaamheden uit aan het spoor, omdat het tramspoor aan vervanging toe is. De RET zet vervangend vervoer in. Via de reisplanner van de RET kunt u uw reis plannen.

Door alle werkzaamheden in Schiedam-Noord af te stemmen, proberen we zo min mogelijk hinder te laten plaatsvinden. Alle werkzaamheden in de stad staan vermeld op de webpagina werkzaamheden

Foto: oude situatie tramkeerlus