06-10-2018 — 

Zebrapad1.jpg

Vanochtend het Land van Belofte gepasseerd en veel reuring en gezelligheid gezien? Dan was u getuige van een van de Schiedamse voorproefjes op de landelijke Coming Out Dag op 11 oktober!

Wethouder Jeroen Ooijevaar verfde vandaag samen met John van Sliedregt, Serkan Kilickaya en de jonge Saadeldin Berkhout (NO LABEL) het Regenboogzebrapad op het Land van Belofte in Schiedam. Onder een mooie warme zon en de begeleiding van muzikale smaakmakers Convoi Exceptional hees de wethouder ter plekke ook de Regenboogvlag. ‘Iedereen moet zich welkom voelen in onze mooie kleurrijke stad. Ongeacht geslacht, seksuele geaardheid, afkomst, religie, levensovertuiging of beperking. Inclusie, daar hebben we vandaag extra aandacht voor’, aldus wethouder Jeroen Ooijevaar.

Zebrapad2.jpg

De ochtend werd vergezeld door een indrukwekkende voordracht van spelers uit de interactieve theatervoorstelling NO LABEL. Een voorstelling met leerlingen en anderen, die u vanavond om 20.00 kunt bezichtigen in het Lentiz Life College, Parallelweg 401 in Schiedam. De inloop is om 19.30 uur en de toegang is gratis. Komt u ook?

Zebrapad3.jpg


Zebrapad4.jpg