18-10-2022 — 

We organiseren een grootschalige advies- en inkoopactie voor isolatie van muren, vloer en ramen. Hiermee willen we u als woningeigenaar van rijtjeshuizen en vrijstaande woningen (grondgebonden woningen) helpen om energie te besparen. Zo bespaart u geld en draagt u bij aan een duurzamere Schiedam. We organiseren de inkoopactie samen met Winst uit je woning. Winst uit je woning is een organisatie met ruime ervaring met dit soort inkoopacties.

Om het u makkelijker te maken om uw huis te isoleren stelt Winst uit je woning op maat gemaakte adviezen en offertes samen. Hierdoor hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar onafhankelijk advies en hoeft u niet zelf prijzen en aanbieders te vergelijken. Tijdens de advies- en inkoopactie kan u kiezen voor muur- en vloer isolatie en isolerend glas. Door de inkoop op grote schaal kunnen we betere voorwaarden en goede prijzen aanbieden. Daarnaast stellen we aan de geselecteerde bedrijven strenge voorwaarden gesteld, zodat u zeker weet dat de uitvoerende bedrijven een juiste prijs/kwaliteit balans bieden. Dat bespaart u tijd en uitzoekwerk. U kunt met vragen kunnen bellen met de servicedesk van Winst uit je woning op: 023-5836936. Vrijblijvend inschrijven voor de actie kan tot 31 december via www.winstuitjewoning.nl/schiedam.

"vloerisolatie"

Informatieavond 

Op maandag 31 oktober om 19.30 organiseren we een online informatieavond over isolatie. Tijdens deze informatieavond geven we ook meer informatie over de advies- en inkoopactie, de slimste maatregelen en over subsidies en financieringen. Aanmelden voor de informatieavond kan via  www.winstuitjewoning.nl/schiedam

Brief naar woningeigenaren

Woningeigenaren met een woning van voor 2004 hebben een brief ontvangen over de inkoopactie. Dit zijn de woningen waarvoor deze inkoopactie het meest interessant is. Is uw grondgebonden woning van voor 2004 maar heeft u geen brief ontvangen? En heeft u interesse in de inkoopactie?  Neem dan contact op met de servicedesk van Winst uit je woning (023-5836936) om te overleggen of deze actie interessant is voor u. Is deze inkoopactie niet geschikt voor u, maar wilt u wel aan de slag met het verduurzamen van uw woning? Neem dan contact op met ons Servicepunt Woningverbetering.