Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden om uw huis te verwarmen zonder cv-ketel? Kom dan naar onze themadag op zaterdag 12 januari in Rotterdam! Tijdens deze themadag ligt de focus op warmtepompen en elektrisch verwarmen. 

Vanaf 9:00 uur verwelkomt de Woonwijzerwinkel u in hun Rotterdamse showroom. Met een kopje koffie kunt u vervolgens plaatsnemen bij presentaties over warmtepompen en elektrisch verwarmen. Daarna heeft u nog  de mogelijkheid om rond te kijken in de showroom en vragen te stellen aan de adviseurs. Rond 13:00 uur is de themadag afgelopen. 

Inkoopactie warmtepompen

Tijdens de themadag wordt u geïnformeerd over de verschillende soorten warmtepompen en elektrische verwarmingssystemen. In de showroom kunt u de systemen vervolgens ook bekijken, zodat u er een beeld bij heeft. Overtuigd? U kunt zich tijdens de themadag meteen inschrijven voor de inkoopactie warmtepompen.

De WoonWijzerWinkel

De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van de gemeente Albrandswaard. Zij is onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over het verduurzamen van uw woning. 

Inschrijven!

Inschrijven kan op woonwijzerwinkel.nl/themadagen