Gemeente Schiedam doet onderzoek naar de behoeften en wensen van mantelzorgers. Het onderzoek wordt uitgevoerd door MantelzorgNL. Hoe houdt u de zorg voor uw naaste vol? Wat is daarin belangrijk? Welke hulp of ondersteuning heeft u daarbij nodig? Hoe tevreden bent u over de ondersteuning in uw gemeente? Dit is uw kans om van u te laten horen! 

Mantelzorgers bijeenkomst

U bent van harte uitgenodigd voor een bijeenkomst waarin we de behoeften van mantelzorgers in kaart gaan brengen. De resultaten van deze bijeenkomst worden vertrouwelijk behandeld. U kunt deelnemen van 9.30 uur tot 12.00 uur óf van 19.00 – 21.00 uur.

Meld u aan

Belangrijk! Meld u aan via advies@mantelzorg.nl. Heeft u vragen? Neem contact op met Hieke Wijbenga (adviseur MantelzorgNl) via 06-11411032. 
Bij uw aanmelding graag vermelden: datum en tijdstip, uw naam/woonplaats/telefoonnummer, voor wie zorgt u (relatie en zorgvraag). 

Wie is MantelzorgNl?

MantelzorgNl is een onafhankelijke organisatie die opkomt voor de belangen van mantelzorgers. Naast dienstverlening aan individuele mantelzorgers ondersteunt MantelzorgNl ook gemeenten en andere partijen bij het vormgeven van mantelzorgbeleid en –ondersteuning.