Op 10 oktober is de nationale Dag van de Duurzaamheid. De gemeente Schiedam organiseert een eigen Dag van de Duurzaamheid. Dat doet zij samen met verschillende organisaties zoals Energiek Schiedam. Het thema is: Geef nieuwe energie door in de wijk.

In ontmoetingscentrum de Erker ontmoeten verschillende duurzame instellingen en bewoners elkaar. Zij wisselen ideeën uit over duurzaamheid en geven die aan elkaar door. Breid je netwerk uit, krijg hulp bij ontwikkeling en deel je visie met elkaar. Dit kan allemaal tijdens de diverse interactieve workshops over voedsel, energie, circulaire ambachtscentra, verkeer en mobiliteit, geveltuintjes en klimaatgesprekken! Uiteraard onder het genot van heerlijke duurzame hapjes en drankjes.

Global Goals

Duurzame ontwikkelingsdoelen. Wat zijn dat en wat kan jij hierin betekenen? Welke mooie voorbeelden kunnen we delen, welke acties helpen ons vooruit en wat ga jij morgen doen? Kom op donderdag 10 oktober naar de Erker en hoor, zie, proef en voel wat jij kan doen voor een duurzame, gezonde toekomst!

Aanmelden

Iedereen is welkom en de entree is gratis. Reserveer je ticket want er is een beperkte capaciteit. Vol is vol. Meld u aan per mail. Of online via deze pagina.

Datum en tijd: 

Meer weten?