De riolering in de Bosboomlaan en in de Julianalaan vanaf de Burgemeester Knappertlaan (BK-laan) tot aan de Rubenslaan voldoet niet meer aan de technische eisen die de gemeente hiervoor stelt. We vervangen het hoofdriool tot aan de huisaansluitingen. Ook wordt de bestrating en de openbare verlichting vernieuwd.

Werkzaamheden van 1 november 2021 tot 14 oktober 2022 

"plattegrond met fasering werkzaamheden Bosboomlaan en Julianalaan in Schiedam"

  • Fase 2: Deel 1 Bosboomlaan tussen BK-laan en Julianalaan: 24 januari - 18 maart 
  • Fase 3: Gedeelte Julianalaan tussen BK-laan en Bosboomlaan: 18 maart - 15 april
  • Fase 4 en 5: Deel 2 Bosboomlaan tussen BK-laan en Julianalaan: 18 april - 22 juli
  • Fase 6: Gedeelte Julianalaan tussen Bosboomlaan en Rubenslaan: 24 augustus – 14 oktober

De weg wordt afgesloten voor doorgaand verkeer

Tijdens het werk worden automobilisten, voetgangers en fietsers omgeleid. Er is een omleidingsroute van kracht. De omleiding staat op locatie aangegeven met verkeersborden. De woningen blijven bereikbaar via kunststof loopvlonders. 

Ondergrondse containers blijven bereikbaar

De gemeente zorgt ervoor dat ook tijdens de werkzaamheden het huisvuil wordt opgehaald. Daarom blijven de ondergrondse containers bereikbaar. Voor de kliko’s worden tijdelijke verzamelplaatsen geregeld.

De straat blijft bereikbaar voor hulpdiensten

In de werkvakken legt de aannemer na werktijd een rijplatenbaan aan. Zo kunnen de hulpdiensten altijd bij de woningen komen. 

Op de hoogte blijven via de Bouwapp

Aannemingsbedrijf Kraaijeveld uit Barendrecht voert het werk uit. Om de communicatie met de aannemer tijdens de werkzaamheden zo soepel mogelijk te maken wordt ‘de Bouwapp’ ingezet. Deze app is te downloaden via de Apple store of Google Play store. Het project is te vinden onder de naam: Werkzaamheden Bosboomlaan. In de bouwapp staat de meest recente projectinformatie en kunnen vragen gesteld of opmerkingen geplaatst worden. De app wordt bij aanvang van de werkzaamheden geactiveerd.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met Berry Klaris (beheercoördinator civiel) via telefoonnummer 14 010 of via het contactformulier.