De Slimme Watering en de openbare ruimte ter hoogte van de tramkeerlus in Schiedam-Noord zijn verzakt. Het gaat om het deel tussen de Kasteelweg en de wijk De Akkers. Naast de ophoging worden enkele verbeteringen doorgevoerd zoals de verkeersveiligheid op de Scheepvaartweg-Slimme Watering en het vervangen van de rioolaansluiting. De RET gaat tegelijkertijd werkzaamheden uitvoeren aan het spoor, omdat het tramspoor aan vervanging toe is. De halte Harreweg wordt ook opnieuw ingericht.

Definitief inrichtingsplan

Bekijk het definitieve inrichtingsplan (pdf 9 MB). We leggen het inrichtingsplan uit op de webpagina 'uitleg bij het definitieve inrichtingsplan'.
Deze uitleg is ook bedoeld voor mensen die gebruik maken van een screenreader of ander leeshulpmiddel.

Planning 

Aannemer Dura Vermeer start dinsdag 16 augustus 2022 met het uitvoeren van de werkzaamheden. 

Communicatie via aannemer Dura Vermeer

Heeft u vragen tijdens de uitvoering? Via De BouwApp blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Staat het antwoord op uw vraag niet in De BouwApp? Neem dan contact op met Karlijn Tielemans, omgevingsmanager Dura Vermeer. Voor het gehele project is Karlijn uw vaste contactpersoon. Zij is telefonisch bereikbaar via 06-43 39 81 30 en via email.

Meer informatie

Heeft u vragen over het project? Neem dan contact op met de projectleider Hendro Rencoko. Wilt u bepaalde documenten bekijken? Neem dan contact op met de projectassistent Marianne van der Graaf.