De Slimme Watering en het openbaar gebied ter hoogte van de tramkeerlus in Schiedam-Noord zijn opgehoogd. Het gaat om het deel tussen de Kasteelweg en de wijk De Akkers. Naast de ophoging zijn enkele verbeteringen doorgevoerd zoals de verkeersveiligheid op de Scheepvaartweg-Slimme Watering en het vervangen van de rioolaansluiting. De RET heeft tegelijkertijd werkzaamheden uitgevoerd aan het spoor. De halte Harreweg is ook opnieuw ingericht.

Planning 

Aannemer Dura Vermeer is dinsdag 16 augustus 2022 gestart met het uitvoeren van de werkzaamheden. De werkzaamheden van de RET zijn afgerond. Sinds zaterdag 17 december rijdt de tram weer. Overige werkzaamheden lopen door. Woensdag 1 maart gaat de doorgaande weg om 16.00 uur weer open. 

Communicatie via aannemer Dura Vermeer

Heeft u vragen tijdens de uitvoering? Via de BouwApp blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Staat het antwoord op uw vraag niet in de BouwApp? Neem dan contact op met Karlijn Tielemans, omgevingsmanager Dura Vermeer. Voor het gehele project is Karlijn uw vaste contactpersoon. Zij is telefonisch bereikbaar via 06 53 59 94 44 en via email.

Definitief inrichtingsplan

Bekijk het definitieve inrichtingsplan (pdf 9 MB). We leggen het inrichtingsplan uit op de webpagina 'uitleg bij het definitieve inrichtingsplan'. Deze uitleg is ook bedoeld voor mensen die gebruik maken van een screenreader of ander leeshulpmiddel.

Meer informatie

Heeft u vragen over het project? Neem dan contact op met de projectleider Hendro Rencoko. Wilt u bepaalde documenten bekijken? Neem dan contact op met de projectassistent Marianne van der Graaf.