In het gebied aan de Van Heuven Goedhartstraat/ M.C.M. de Grootstraat (Nieuwland) gaat aannemer Van Wijnen West in opdracht van Woonplus en de gemeente Schiedam duurzame woningen en appartementen bouwen. Dit project gaat verder onder de naam 'De Buurttuin'. Heeft u interesse in een woning, bekijk de website 'Wonen in de Buurttuin'. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Denkt u graag mee over de herontwikkeling van deze locatie in Nieuwland? Bezoek dan de website 'Meedoen in de Buurttuin'.

Projectgebied in de wijk Nieuwland

Impressie plattegrond projectgebied.

Planning

Binnenkort starten de sloopwerkzaamheden. Daarna start de aannemer met de bouw van 238 koop- en (sociale) huurwoningen. De woningen zijn voor gezinnen en voor huishoudens met 1 en 2 personen. Het openbaar gebied wordt ook opgeknapt. 

In onderstaand overzicht kunt u de planning en fasering bekijken:

De verschillende fases in het project voorzien van data.

Overzicht: planning en fasering.

Uitgeschreven tekst van de afbeelding 'planning en fasering'. Deze tekst is bedoeld voor mensen die gebruik maken van een screenreader of ander leeshulpmiddel.

Meer informatie

Heeft u vragen over het project? Neem dan contact op met de projectleider Hans van Sasse, gemeente Schiedam. Wilt u bepaalde documenten bekijken, zoals verslagen, bewonersbrieven en alle andere gerelateerde documenten? Neem dan contact op met de projectassistent Mildred Maharaj.