In het gebied aan de Van Heuven Goedhartstraat/ M.C.M. de Grootstraat (Nieuwland) gaat aannemer Van Wijnen West in opdracht van Woonplus en de gemeente Schiedam duurzame woningen en appartementen bouwen. Dit project gaat verder onder de naam 'De Buurttuin'. Heeft u interesse in een woning, bekijk de website 'Wonen in de Buurttuin'. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Denkt u graag mee over de herontwikkeling van deze locatie in Nieuwland? Bezoek dan de website 'Meedoen in de Buurttuin'.

Projectgebied in de wijk Nieuwland

Impressie plattegrond projectgebied.

Planning

Het bouwen gebeurt in vier fases. De eerste portiekflats zijn inmiddels gesloopt. We hopen begin volgend jaar te starten met de bouw. De eerste woningen worden in 2022 opgeleverd en de laatste oplevering vindt plaats in 2024. Voor verdere informatie kunt u terecht op de webpagina van Van Wijnen over diversiteit in de buurt.

Meer informatie

Heeft u vragen over het project? Neem dan contact op met de projectleider Hans van Sasse, gemeente Schiedam. Wilt u bepaalde documenten bekijken, zoals verslagen, bewonersbrieven en alle andere gerelateerde documenten? Neem dan contact op met de projectassistent Mildred Maharaj.