Woensdag 10 juli is de officiële opening van het nieuwe Cruyff Court Schiedam in Park Vlaardingerdijk. Gemeente Schiedam, Johan Cruyff Foundation, Schiedam Beweegt en Team Sportservice Schiedam organiseren deze middag. 

Sport- en spelactiviteiten

Van 14.30 tot 16.30 uur organiseren de sportbegeleiders van Schiedam Beweegt en beweegcoaches van Team Sportservice Schiedam sport- en spelactiviteiten.

Officiële opening

Om 15.00 uur is de officiële opening. Bij de opening is ook wethouder Antoinette Laan aanwezig, net als een ambassadeur en medewerkers van de Johan Cruyff Foundation

Programma

  • 14.30 uur- Start activiteiten
  • 15.00 uur - Officiële opening
  • 15.15 uur - Activiteiten
  • 16.30 uur - Einde activiteiten

Locatie

Het Cruyff Court ligt vlakbij het speeleiland. Bekijk de digitale kaart voor de locatie.

Over het Cruyff Court

Het Cruyff Court is een sportieve speelruimte waar kinderen kunnen sporten en bewegen. Een plek om talenten te ontwikkelen, vrienden te maken en om fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. Kortom: de ruimte voor kinderen om het beste uit zichzelf te halen.

Waarom Park Vlaardingerdijk?

Vanwege nieuwbouwwijk ‘In de Buurttuin’ is het Cruyff Court aan de Parkweg weggehaald. Na onderzoek is ervoor gekozen om het nieuwe Cruyff Court, met 3x3 basketbalveld, in Park Vlaardingerdijk aan te leggen. Deze locatie is gunstig, omdat het goed bereikbaar is voor zowel de wijk Nieuwland als de wijk West.  
Lees meer over het project Herinrichting Park Vlaardingerdijk. 

Cruyff Court Schiedam