Waarom vestigen in Schiedam?

Schiedam beschikt over bijna 300 hectare bedrijfsruimte, verdeeld over negen verschillende bedrijventerreinen. Schiedam ligt zeer centraal op de as van Den Haag en Rotterdam, nabij hoogwaardige kennisinstituten en onderwijsinstellingen. Schiedam is uitstekend bereikbaar met de auto via de A4 en de A20. Het beschikt verder over een intercity- en metrostation. Vanaf het CS Schiedam is het 5 minuten lopen naar het historische centrum. Schiedam beschikt over zeehavens en het vliegveld ‘The Hague-Rotterdam’ ligt om de hoek.

Ideaal vestigingsklimaat

Dat Schiedam de ideale vestigingsplaats is voor hoogwaardige bedrijven blijkt ook uit de hoge bezettingsgraad van de bedrijventerreinen. De gemeente Schiedam doet er alles aan om het voor bestaande en komende bedrijven mogelijk te maken om succesvol te ondernemen. Zowel gemeente als ondernemers zelf zijn actief bij het behouden, verbeteren en creëren van een goed ondernemersklimaat en bij het zorgen voor passende bedrijventerreinen en werklocaties.

Overzichtskaart bedrijventerreinen

U vindt deze op de Overzichtskaart bedrijventerreinen. Als u op een terrein klikt, verschijnt informatie over omvang, ligging, kenmerken en ontwikkelrichting.