De gemeente Schiedam gaat de Natuurkundigenbuurt opnieuw inrichten. De bestrating is aan vervanging toe. Op verschillende locaties in de buurt zijn rioleringswerkzaamheden noodzakelijk. Binnen dit project wordt de openbare ruimte gelijk nog aantrekkelijker gemaakt. 

Aannemer Gebr. De Leeuw

De aanbestedingsprocedure is afgerond. Aannemer Gebr. De Leeuw voert de werkzaamheden in de Natuurkundigenbuurt uit. Voor het gehele project is omgevingsmanager dhr. John Knaap uw vaste contactpersoon. Hij is telefonisch bereikbaar via 06-10 51 34 32 en via e-mail.

Volg de actuele ontwikkelingen, fasering, planning en ander nieuws over het project op de website van de aannemer. Om de projectpagina te bezoeken, kunt u rechts bovenin via 'Login' inloggen. Hier vult u in:

Gebruikersnaam: emmaplein (met kleine letters)
Wachtwoord: 20075

Planning 

Maandag 4 januari 2021 is de aannemer gestart met de werkzaamheden in fase 1: rioolwerkzaamheden op de kruising Laurens Costerstraat - Van Swindensingel. Gevolgd door de herinrichting van de Laurens Costerstraat en daaraan grenzende zijstraten. De werkzaamheden in deze fase duren drie maanden.
Fase 2: maart t/m juli 2021.
Fase 3: juni t/m december 2021.

"fasering aannemer"

Gele stip in fase 1: de fietssluis is tijdelijk toegankelijk gemaakt voor autoverkeer.

Meer informatie

Heeft u vragen over het project? Neem dan contact op met de projectleider René Alberts. Wilt u bepaalde documenten bekijken? Neem contact op met de projectassistent Marian van Teijlingen.