Het project “the Miller” betreft een initiatief van Vink Bouw en KAW architecten voor de bouw van een appartementencomplex op de hoek van de Burgemeester van Haarenlaan en de ’s-Gravelandseweg.
De gemeente heeft hiervoor met initiatiefnemer een grondreserveringsovereenkomst afgesloten. In deze overeenkomst is afgesproken dat initiatiefnemer een ontwikkelplan gaat opstellen om te kijken of het plan gerealiseerd kan worden.

Inloopavond op 5 april

Op dinsdagavond 5 april wordt een inloopbijeenkomst van 19:30 - 21:00 uur georganiseerd in Zaal Beatrix aan de Lange Kerkstraat 70 in Schiedam. Vanuit de gemeente wordt het project begeleidt door de projectleider Annemarie Nix.

Meer informatie

Heeft u vragen over het project? Neem dan contact op met de projectleider Annemarie Nix, gemeente Schiedam. Wilt u bepaalde documenten bekijken, zoals verslagen, bewonersbrieven en alle andere gerelateerde documenten? Neem dan contact op met de projectassistent Marilyn Louisville.

Meer informatie over het initiatief kunt u kijken op de website van de initiatiefnemer, Vink Bouw en Did Vastgoedontwikkeling die samen werken met KAW architecten. Voor vragen kunt u ook een mail sturen aan the Miller.