Het project “the Miller” is een initiatief van Vink Bouw en KAW architecten. Zij bouwen een appartementencomplex op de hoek van de Burgemeester van Haarenlaan en de ’s-Gravelandseweg. De gemeente heeft hiervoor met de initiatiefnemers een grondreserveringsovereenkomst afgesloten. In deze overeenkomst is afgesproken dat de initiatiefnemers een ontwikkelplan op gaan stellen, om te kijken of het plan gerealiseerd kan worden.

Inloopavond op 5 april

Op dinsdagavond 5 april 2022 was er een inloopbijeenkomst in Zaal Beatrix aan de Lange Kerkstraat 70 in Schiedam. Vanuit de gemeente wordt het traject begeleid door de projectleider Annemarie Nix. Bekijk de antwoorden op de hier gestelde vragen. 

Meer informatie en contact

Heeft u vragen over 'The Miller'? Neem contact op met de projectleider Annemarie Nix, gemeente Schiedam. Wilt u bepaalde documenten bekijken, zoals verslagen, bewonersbrieven en alle andere gerelateerde documenten? Neem dan contact op met de projectassistent Marilyn Louisville.

Meer informatie over het initiatief kunt u vinden op de website van de initiatiefnemer, Vink Bouw en Did Vastgoedontwikkeling die samen werken met KAW architecten. Voor vragen kunt u ook een mail sturen aan mailen naar the Miller.