Het project Drie Lanen (Boerhaavelaan, Professor Kamerlingh Onneslaan en de Lorentzlaan) gaat verder onder de naam: Herinrichting Professor Kamerlingh Onneslaan en Lorentzlaan. De Boerhaavelaan is klaar.

Stand van zaken

Aannemersbedrijf Verheij Infra voert in opdracht van de gemeente de werkzaamheden uit. Over de voortgang van de werkzaamheden worden buurtbewoners geïnformeerd door Verheij Infra. Voor vragen en opmerkingen kunnen buurtbewoners contact opnemen met Marjolijn Rietveld, omgevingsmanager namens Verheij Infra. Zij is per e-mail bereikbaar en telefonisch via: 06-12 73 70 26.

In de nieuwe inrichting van de lanen, komen nieuwe bomen terug. Als de herinrichting klaar is, gaan we in het plantseizoen de nieuwe bomen planten. Bewoners hebben via een enquête gekozen voor een bij-vriendelijke mix van honingbomen en valse acacia’s. Op het Lorentzplein en aan de kop van de Spoorstraat planten we prunussen.

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat u vragen heeft. Op onderwerp leest u de veelgestelde vragen met de antwoorden. 

Nieuwsbrief maart 2020

Bewoners wonend aan de lanen hebben in maart een nieuwsbrief (pdf 970 kb) ontvangen.

Professor Kamerlingh Onneslaan tussen Spoorstraat en Stationsplein

In 2019 is een lintvoegmeting uitgevoerd. Uit deze meting bleek dat er tussen de huisnummers 151 en 198 enig zakkingsverschil is ontstaan. Op de plek van het zakkingsverschil is een funderings- en grondwateronderzoek uitgevoerd. Uit het onderzoek blijkt dat in dit deel van de Professor Kamerlingh Onneslaan niet dezelfde problematiek speelt als binnen het projectgebied. In dit deel blijven de bomen staan.

Meer informatie

Heeft u vragen over het project? Neem dan contact op met de projectleider Karin Vermeer. Wilt u bepaalde documenten bekijken? Neem dan contact op met de projectassistent Marianne van der Graaf.