De gemeente gaat de Hoofdstraat en een deel van de Nieuwe Haven opnieuw inrichten. Het project 'Van Rivier naar Stad'. Aannemer Verheij voert de werkzaamheden in opdracht van de gemeente uit.

Planning

De aannemer voert de werkzaamheden in drie fases uit:

Fase 1 (paars):
september - oktober 2020 - Hoofdstraat vanaf de Koninginnebrug
Fase 2 (groen):
september - oktober 2020 - Hoofdstraat tot aan de Hoofdbrug
Fase 3 (blauw):
oktober - december 2020 - Nieuwe Haven

"Fasering ingetekend op de kaart. Drie fases."

Omgevingsmanager aannemer Verheij

Tijdens de werkzaamheden is Marjolijn Rietveld de omgevingsmanager. U kunt haar bereiken via e-mail of telefonisch via het telefoonnummer 06 12 73 70 26.

WhatsApp groep

U kunt zich ook aansluiten bij de WhatsApp groep. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Stuur een berichtje met de tekst ‘aanmelden app’ naar Marjolijn Rietveld. Zij voegt u toe aan de groep. Het is geen afgeschermde WhatsApp groep. U kunt zelf uw instellingen in WhatsApp aanpassen. Via instellingen, account, kunt u de privacy beheren. Bijvoorbeeld foto en info account op 'zichtbaar voor alleen contacten' zetten. Dan zien alleen uw contacten deze informatie.

Bestaand Rotterdams Gebied

Dit project is onderdeel van het programma 'Bestaand Rotterdams Gebied (BRG). BRG investeert in een groenere en schonere Rotterdamse regio. De Rotterdamse haven wordt uitgebreid met Maasvlakte 2 om de beste haven van Europa te blijven. Alleen als mensen hier prettig kunnen wonen en werken is groei van de haven mogelijk. Daarom investeert het programma Bestaand Rotterdams Gebied met de omgeving en de partners in een groene en schone leefomgeving. Zo gaat economische groei hand in hand met kwaliteit van de Rotterdamse regio.

Meer informatie

Heeft u vragen over het project? Neem dan contact op met de projectleider Nicolai van der Val. Wilt u bepaalde documenten bekijken, zoals verslagen, bewonersbrieven of andere documenten? Neem dan contact op met de projectassistent Mildred Maharaj.