Aannemersbedrijf Gebr. De Leeuw is begin mei 2022 gestart met de werkzaamheden in De Gaarden. Het werk wordt in fases uitgevoerd. Dit betekent dat de aannemer niet in heel de wijk tegelijk aan het werk is. 

Communicatie via aannemer Gebr. De Leeuw

Aannemer Gebr. De Leeuw voert de werkzaamheden uit in de Gaarden. Voor het gehele project is omgevingsmanager John Knaap uw vaste contactpersoon. Hij is telefonisch bereikbaar via 06-10 51 34 32 en via e-mail.

Volg de actuele ontwikkelingen, fasering, planning en ander nieuws over het project op de website van de aannemer. Om de projectpagina te bezoeken, kunt u rechtsboven via 'Login' inloggen. Hier vult u in:

Gebruikersnaam: de gaarden (met kleine letters)
Wachtwoord: 21101

Speeltuin Moerbeigaarde

Op 8 maart konden kinderen uit De Gaarden stemmen op hun favoriete ontwerp voor de speeltuin aan de Moerbeigaarde; hout of metaal. Met een kleine meerderheid is ontwerp A ‘natuur’ op basis van hout het meest gekozen. 

"weergave van alle nieuwe speeltoestellen"

Vanaf 21 juli heeft aannemer Gebr. De Leeuw drie weken vakantie. De werkzaamheden aan de speeltuin Moerbeigaarde gaan door. Irado is gestart met het plaatsen van de speeltoestellen. Bewoners in De Gaarden hebben de flyer (pdf 2.3 kB) ontvangen.

Natuurspeeltuin langs het Jaap de Raatpad 

Langs een deel van het Jaap de Raatpad wordt een natuurspeeltuin aangelegd voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Bekijk hier het inrichtingsplan.

Werkzaamheden eerste meter over de erfgrens

Zodra de werkzaamheden in uw straat starten, vragen wij per fase aan de bewoners om de eerste meter over de erfgrens vrij te maken. Deze meter is nodig om ervoor te zorgen dat het straatwerk van de openbare weg goed aansluit op uw tuin. Als de aannemer geen gebruik kan maken van de eerste meter ontstaat er een verschil in hoogte tussen uw tuin en de openbare weg.

Uw (voor)tuin zelf ophogen

Wij adviseren u om vooruitlopend of tegelijk met ons uw tuin op te hogen. Het ophogen van kruipruimtes, bijgebouwen, carports, steeg en tuinen is de verantwoording van de eigenaar zelf. Tijdens de werkzaamheden aan het openbaar gebied komen we elkaar tegen op de erfgrens. Het ophogen/ vervangen van de rioolhuisaansluitingen op eigen terrein regelt u als eigenaar ook zelf. Meer informatie leest u op de webpagina over ophogen.

Huurt u een woning?

Neem dan contact op met de verhuurder van uw woning om het aansluiten van de rioolhuisaansluiting en het ophogen van de voor- en achtertuin te regelen. Woningcorporatie Woonplus heeft Oosterman Hoveniers B.V. opdracht gegeven voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Ferry Oosterman is uw contactpersoon. Hij is te bereiken via email of via telefoonnummer 06-22 41 44 01.

Meer informatie

Heeft u vragen over het project? Neem dan contact op met de projectleider Remko van Velzen. Wilt u bepaalde documenten bekijken? Neem dan contact op met de projectassistent Marilyn Louisville.