De werkzaamheden in de buurt De Gaarden zijn bijna afgerond! Binnen het project worden nog een aantal werkzaamheden uitgevoerd door de aannemer.

Natuurspeeltuin langs het Jaap de Raatpad

Langs een deel van het Jaap de Raatpad wordt een natuurspeeltuin aangelegd voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Bekijk hier het inrichtingsplan. De werkzaamheden aan de natuurspeeltuin zijn gestart. Helaas heeft de leverancier van de touwbrug aangegeven dat de touwbrug later geleverd wordt. Naar verwachting maart/ april 2024.

Herstelwerkzaamheden door aannemer

De aannemer voert in maart/ april 2024 herstelwerkzaamheden uit. Zoals het plaatsen van de drempel en het repareren van kapot straatwerk. Dit wordt opgelost.

Feestelijk moment in 2024

Om iedereen te bedanken voor de medewerking tijdens de werkzaamheden organiseren na het afronden van de werkzaamheden een feestelijk moment. Bewoners uit de Gaarden worden op een later moment uitgenodigd. 

Informatie en contactpersonen

Voor het gehele project is omgevingsmanager John Knaap uw vaste contactpersoon. Hij is telefonisch bereikbaar via 06-10 51 34 32 en via e-mail. Nu de werkzaamheden bijna zijn afgerond wordt de webpagina van de aannemer niet meer actief bijgewerkt. De meest recente informatie leest u op de webpagina van de gemeente.

Om de website van de aannemer te bezoeken kunt u rechtsboven via 'Login' inloggen. Hier vult u in:
Gebruikersnaam: de gaarden (met kleine letters)

Wachtwoord: 21101

    Meer informatie

    Heeft u vragen over het project? Neem dan contact op met de projectleider Remko van Velzen. Wilt u bepaalde documenten bekijken? Neem dan contact op met de projectassistent Marilyn Louisville.