Dit najaar repareren we door heel Schiedam het asfalt op zo’n 100 locaties. Waar we kunnen werken we overdag. Op de grote wegen werken we vaak ’s nachts. In november starten de werkzaamheden, deze duren zo’n 4 tot 6 weken, afhankelijk van de weersomstandigheden. Op de online faseringskaart is te zien wanneer we waar bezig zijn aan het asfalt in Schiedam. Aannemer Van Ooijen Gouda voert de werkzaamheden uit. 

Na de werkzaamheden voeren we een inspectieronde uit. Als daar nog verbeterpunten en nieuwe locaties uit komen worden deze tijdens een volgende ronde meegenomen.

Planning werkzaamheden

Van 16 t/m 18 november wordt in de nacht gewerkt aan de ’s Gravelandseweg, Slimme Watering en Zwaluwlaan. UPDATE: vrijdag op zaterdagnacht vinden er geen werkzaamheden aan het asfalt plaats, omdat het in de twee nachten ervoor gelukt is alle plaatsen te repareren die op de planning stonden. 

Van 21 t/m 25 november wordt overdag gewerkt aan de ’s Gravelandseweg, Cricketweg en het Veldpad.

Op 28 en 29 november wordt overdag gewerkt aan fietspad Westfrankelandsedijk en voetpad  Maasboulevard.

Van 28 november t/m 2 december werken we 's nachts aan het kruispunt Westfrankelandsedijk, kruispunt Stadhouderslaan en de Broersvest.

Van 5 t/m 7 december werken we overdag aan de Burgemeester Knappertlaan.

Op 12 en 13 december wordt overdag gewerkt aan Cricketweg, Brederopad, Delflandseweg, ’s Gravelandseweg, Bokelweg, Burgemeester Van der Lippad, Nieuwlandplein, Nieuwe Haven, kruispunt Vlaardingendijk-Westfrankelandsedijk, Cort van der Lindenpad, Bospad, Borodinlaan, W. Andriesenlaan en Burgemeester Honnerlage Gretalaan.

Van 13 t/m 16 december wordt overdag gewerkt aan de ’s Gravelandseweg, Polderweg, Polderdwarsweg, Joppepad, Joppelaan en Windas.

Van 14 t/m 16 december werken we ’s nachts aan de Lange Nieuwstraat, kruispunt Vlaardingendijk-Westfrankelandsedijk, Mozartlaan, Borodinlaan, Van Dalsumlaan, Laan van Bol’Es en de Churchillweg.

We doen er alles aan om enige (geluid)overlast tijdens de nachtwerkzaamheden tot een minimum te beperken en hopen op uw begrip. 

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met Team Beheer.