Stadspenning Deventer voor Henk Slechte / tweede kortingsweek

vrijdag 29 oktober 2010

De bekende Schiedamse auteur Henk Slechte, schrijver van onder andere Staken en Stempelen, mede-auteur van Roovers in Schiedam en het Groot Schiedams Prentenboek, heeft donderdagmiddag 21 oktober 2010 uit handen van burgemeester Andries Heidema de Zilveren Stadspenning van Deventer ontvangen.

De Geschiedenis van Deventer

Slechte kreeg de onderscheiding tijdens de publicatie van zijn boek De Geschiedenis van Deventer. Dit is pas de derde Stadspenning die dit jaar is uitgereikt! Het wordt uitgegeven in het kader van de viering van het 450-jarig bestaan van het Stadsarchief en Athenaeumbibliotheek, de oudste stadsbibliotheek van het land.

Het Gemeentearchief Schiedam feliciteert de heer Slechte en zijn vrouw van harte!

Kortingen op boeken

U kunt deze week, van woensdag 27 tot en met woensdag 3 november,  uw ‘Henk Slechte Collection’ voordelig aanvullen want alleen nu kunt u nog ‘Roovers in Schiedam’ delen 3 én 4 samen met voordeel kopen.  Maar… alleen als u met (per) pin betaalt.

Roovers in Schiedam (Laurens Priester en Henk Slechte)
Deel 3: De Gorzen en Deel 4: Het Singelkwartier

Normaal kosten deze fotoboeken € 19,95 euro elk, maar voor wie ze tegelijk aanschaft (en met pin betaalt) kosten ze slechts € 25,-! Ook bij de boekhandels Post Scriptum en Van Leeuwen kunt u van deze mooie aanbieding gebruik maken.

Dit is de tweede en laatste week dat het Gemeentearchief Schiedam grote kortingen op bepaalde boeken geeft, ter gelegenheid van ons nieuwe pinautomaat. Van woensdag 20 tot en met dinsdag 26 oktober boden wij klanten die met pin betalen het Groot Schiedams Prentenboek aan van € 52,50 voor slechts € 25,-. Veel bezoekers maakten gebruik van dit mooie aanbod.

Klein bedrag, pinnen mag

U kunt nu deze prachtige, ideaal als sinterklaas- en kerstcadeau, voor Schiedammers onmisbare boeken met forse korting in huis halen, maar slechts gedurende korte tijd… dus wees er snel bij!

Ga naar desktopomgeving