Sinterklaasaanbieding: DVD intocht 2009

vrijdag 22 november 2013

Het ultieme sinterklaascadeau voor de échte Schiedammert: een (dubbele) dvd van de nationale intocht in Schiedam uit 2009! Nu voor een opruimprijs van 5 euro per stuk of drie stuks voor € 12,50.

Deze mooie aanbieding kunt u (eventueel in een sinterklaascadeaupapiertje) natuurlijk ook op laten sturen, dan komen er € 2,50 aan verzendkosten bij.

Sint Nicolaas is een drukbezet man. Hij moet in het grote boek bijhouden wie er wel en niet zoet is geweest, wat de brave kinderen voor cadeautje willen, waar ze wonen, eventuele allergieën, en dan ook nog rijmpjes verzinnen! Dus waarom niet de goedheiligman een beetje helpen? Zet gewoon de dvd van de nationale intocht 2009 op uw of jouw verlanglijstje, verkondig dit feit ook luid en duidelijk aan uw partner, lootjestrekker of pappa en mamma en wie weet bestelt de sint bij ons de dvd om dan op de pakjesavond bij ú in de zak met cadeautjes te doen! Dat zou geweldig zijn, en u kunt ook de rest van het jaar genieten van de opnamen met de (échte) Sinterklaas.

In het doosje zitten twee dvd's, met daarop de nationale intocht, de sinterklaasjournaals uit 2009 én een 'Making of' door Broodkast videoproducties. Deze aanbieding wordt mede mogelijk gemaakt door de opruimactie van het Gemeentearchief Schiedam, en is geldig tot en met 9 december 2013.

Sint meets sint (foto: J. van Kampenhout)

 

Ga naar desktopomgeving